hybride auto

Toyota Hybride Auto's

toyota Toyota heeft de hybride tot een wereldwijd succes gemaakt. Sinds de introductie in 1997 zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren afgeleverd. Toyota levert, naast de Prius, ook de Hybrid Camry, die vooralsnog alleen voor de Amerikaanse markt beschikbaar is. Na de introductie van de hybride Auris is vorig jaar de hybride Yaris op de markt verschenen en ook een plug-in versie van de Prius.

Nieuwe hybride auto's Toyota

Toyota Prius

Toyota prius Toyota Prius : uitgerust met een 1.800 cc 4-cilinder benzinemotor met CVT-trans- missie, een elektromotor en een accupakket met Ni-Metaalhydride batterijen. Ook een plug-in versie is beschikbaar. Meer over Toyota Prius

Toyota Auris Hybrid

Toyota auris Toyota Auris Hybride : uitgerust dezelfde motor als in de Pius: een 1.8 VVTi motor met E-CVT transmissie, een elektromotor en een accupakket met Metaal-hydride batterijen. Meer over Toyota Auris Hybride.

Toyota Yaris Full Hybrid

Toyota yaris Toyota Yaris Hybrid : uitgerust met een 1,5 liter 4-cilinder VVT-i benzinemotor gecombineerd met een elektromotor. Het accupakket bestaat uit nikkel-metaal- hydride batterijen. Meer over Toyota Yaris Hybrid.

Toyota RAV4 PHEV

Toyota RAV4 Toyota RAV4 Hybrid : uitgerust met een 2.5 liter VVT-i benzinemotor met automatische transmissie. De aandrijving van de 2WD is op de voorwielen. De AWD versie heeft tevens een extra elektromotor voor aandrijving op de achterwielen. Het accupakket wordt uitgevoerd met Metaal-hydride batterijen.
Meer over Toyota RAV4 Hybrid.